Plezierig wonen

Plezierig wonen

Afdelingen
Het gebouw bestaat uit drie woonlagen: de begane grond (kamers met tuin), de eerste en de tweede verdieping. Wanneer dit maar enigszins mogelijk is, kunnen de bewoners hun verdere leven in Huize Valckenbosch blijven wonen. In principe wordt niet gekozen voor verhuizing naar een verpleeghuis.

Appartementen
De appartementen geven privacy met hun eigen opgang, deurbel en brievenbus. Er zijn één- en tweepersoonsappartementen, die alle beschikken over een eigen douche- en toiletruimte en een keukentje. De appartementen moeten door de bewoner worden ingericht. Sommige appartementen hebben uitzicht op de mooie binnentuin met oude vliegdennen en een vijver met flow-form en waterlelies. Andere appartementen kijken uit op de monumentale Dieptetuin. Afhankelijk van de ligging beschikken de appartementen over een terras of een balkon. Een aantal appartementen heeft openslaande deuren met een zogenaamd 'Frans balkon'.

Afdeling Eva Mees
Op afdeling Eva Mees, gelegen in Verpleeghotel Bovenwegen, wonen 30 bewoners met een indicatie voor somatische verpleeghuiszorg. Iedere bewoner heeft een eigen kamer en badkamer. Er zijn twee grote huiskamers voor het gebruik van maaltijden, ontmoeting en activiteiten door de afdeling Cultuur en Welzijn. De zondagse concerten vinden in deze huiskamer plaats.
Verpleeghotel Bovenwegen is prachig gelegen in de bosrijke omgeving van de Stichtse Warande, met goede wandelmogelijkheden.
Op loopafstand bevindt zich winkelcentrum Kerckebosch.

Meer informatie

Voor vragen over zorg- en dienstverlening
Warande Adviescentrum voor Cliënten
T 030  693 80 58, of e-mail
 
Warande Huize Valckenbosch
Van Tetslaan 2
3707 VD  Zeist
T 030  698 67 00
 

Afdeling Eva Mees
Heideweg 2
3708 AT  Zeist
T 030  693 85 11