Harry Finkenflügel nieuwe bestuurder van Warande

Harry Finkenflügel is vanaf 1 mei 2018 de nieuwe bestuurder van zorgorganisatie Warande in Zeist. Finkenflügel heeft veel bestuurservaring in de zorg. Hij heeft hiervoor gewerkt als bestuursvoorzitter bij De Twentse Zorgcentra en daarvoor als toegevoegd lid van de Raad van Bestuur van ’s Heeren Loo. Zijn wortels liggen ook in de zorg, hij is opgeleid als fysiotherapeut. Daarnaast is hij docent en onderzoeker aan het Instituut Beleid en Management Gezondheidszorg van de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Anemone Bögels, voorzitter van de Raad van Toezicht: “Wij zijn erg enthousiast over de benoeming van Harry Finkenflügel als bestuurder van Warande. Harry zal de transitie, die succesvol is ingezet door interim bestuurder Peter Weda, verder invulling geven en samen met medewerkers en betrokkenen zorgdragen voor aandachtige ouderenzorg in een warme leefomgeving.”

Harry Finkenflügel volgt interim-bestuurder Peter Weda op. Weda heeft ruim anderhalf jaar Warande bestuurd en blijft tot begin mei verbonden aan Warande.

Contact