Rabobank Rijn en Heuvelrug steekt de handen uit de mouwen bij Warande

Rabobank Rijn en Heuvelrug is het hele jaar door betrokken bij de regio en versterkt de omgeving in sociaal-economisch en maatschappelijk opzicht. Tijdens de Aandeel in Elkaar Week legt de bank hier nog eens extra de focus op. In deze week, van 1 t/m 4 oktober, steken de medewerkers van Rabobank Rijn en Heuvelrug massal de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties in de regio.

Dinsdag 2 oktober waren er verschillende medewerkers van de Rabobank bij Verpleeghotel Bovenwegen om een uitgebreide spelletjesmiddag te organiseren. Een aantal dagen later, op Nationale Ouderendag hebben de medewerkers van de Rabobank ook nog pannenkoeken gebakken voor het gehele verpleeghotel.

Bij Woonoord Kraaijbeek is door medewerkers van de Rabobank in samenwerking met Mariëlla Wehman-Leuven van Atelier Vitaal, een workshop gezonde voeding georganiseerd met lekkere hapjes, onder andere soep: knolselderij met pastinaak en roggebrood met avocado en banaan, gemengde notenpasta met kaneelpoeder. Daarnaast kregen bewoners een spoedcursus etiketten lezen en tips over welke voeding er voor kan zorgen dat bijvoorbeeld een verkoudheid minder grip op je heeft. Als laatste gingen bewoners zelf ook nog aan de slag met het voorbereiden van een lekker tussendoortje, met enkel pure ingrediënten om de gezondheid te ondersteunen.

Bij het Leendert Meeshuis zijn medewerkers van de Rabobank op woensdag 3 oktober langsgeweest. Zo hebben ze daar wafels gebakken en tochtjes met bewoners met een huifkar van de Prinses Maxima manage gemaakt.

Bij Wooncentrum De Loericker Stee hebben medewerkers van de Rabobank op woensdag 3 oktober samen met bewoners een bezoek gebracht aan tuincentrum de Schouw. Daar werden bewoners getrakteerd op een mooi bloemetje. Ook werden er leuke spelactiviteiten georganiseerd.

Alle bewoners hebben genoten van de diverse activiteiten!

Het bezoek aan Verpleeghotel Bovenwegen en Woonoord Kraaijbeek was een initiatief van Rabobank Rijn en Heuvelrug en stichting Samen voor Zeist. Het bezoek aan Leendert Meeshuis en De Loericker Stee was een initiatief van Rabobank Rijn en Heuvelrug en Samen voor de Bilt. Het werd georganiseerd in de Aandeel In Elkaar Week. Een initiatief van Rabobank waarin meer dan 100 medewerkers van de bank hun betrokkenheid hebben getoond door vrijwilligerswerk.

Contact