Warande neemt Mickey's kinderdagverblijf in Houten over

Zorgorganisatie Warande neemt Mickey’s Kinderdagverblijf Loerick in Houten over. Mickey’s Kinderdagverblijf in Houten ging vorige week failliet. Warande neemt al het personeel en kinderopvangplaatsen over. De nieuwe naam wordt Kinderdagverblijf In de Rups.

Warande, met vestigingen in Houten, Zeist, Bilthoven en Driebergen, heeft al ruim 28 jaar het succesvolle Kinderdagverblijf In de Rups in Zeist. Evenals in Zeist, is Mickey’s Kinderdagverblijf Loerick in Houten gevestigd in een Warande woonzorgcentrum voor ouderen: De Loericker Stee. Het kleurrijke kinderdagverblijf is gevestigd op de begane grond van De Loericker Stee. In de Rups heeft 48 plaatsen, verdeeld over verticale groepen en een babygroep.

Unieke interactie tussen jong en oud
Met haar kinderdagverblijf in Zeist weet Warande op een unieke wijze het welzijn van ouderen en kinderen te versterken. Het stimuleren van positieve sociale interactie en gezamenlijke activiteiten tussen de peuters en de ‘opa’s en oma’s’ wil Warande ook in Houten realiseren. Dit gebeurt in een kwalitatief hoogstaande zorgomgeving. De overname is voor alle betrokken partijen positief.

De huidige website blijft voorlopig online. Belangstellenden kunnen contact opnemen met het op de website genoemde telefoonnummer: 030-6702174.

Contact