Aangenaam actief blijven

Aangenaam actief blijven

Elke dag dragen onze medewerkers en vrijwilligers bij aan de zorg voor onze cliënten. Of het nu gaat om verzorging, samen activiteiten doen, hulp bij dagelijkse zaken of verpleging. Wij helpen onze cliënten om aangenaam actief te kunnen blijven, passend bij hun eigen dagritme en wensen. Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt binnen Warande.

Een belangrijk uitgangspunt voor ons is de cliënt en de familie/naasten te ondersteunen in het zorg- en ziekteproces. Dit kan gepaard gaan met veranderingen en verdriet voor zowel cliënt, als familie/naasten. De impact van deze veranderingen kan groot zijn en is van invloed op het dagelijks leven van de cliënt en de relatie met zijn/haar familie/naasten. Warande vindt het belangrijk om met u te bespreken wat dit voor u betekent en wat Warande kan bijdragen om de zorg en de begeleiding te laten aansluiten op uw wensen en verwachtingen.

Antroposofische zorg, aandachtig aanwezig
Op 31 december 2015 is Warande gefuseerd met Antroz. De locaties van Antroz gaan verder onder de naam Warande. Het gaat om de volgende locaties: Leendert Meeshuis (verpleeghuis) in Bilthoven en Zeist, Huize Valckenbosch (verzorgingshuis) in Zeist. In deze vestigingen wordt zorg in een antroposofisch leefklimaat geboden. Daarnaast gaat het om de volgende huurwoningen/-appartementen: Valckenhof (huurwoningen) in Zeist en Woonoord Kraaijbeek (huurappartementen met services) in Driebergen.

Arrangementen voor senioren
Warande biedt ouderen in Houten en op de Utrechtse Heuvelrug woon-, service- en zorgarrangementen aan. Warande heeft veel voorzieningen in huis: van adviesspreekuur, seniorenfitness en zorg aan huis tot revalidatie en intensieve verpleging in één van onze wooncentra en ons verpleeghotel.

Cultuur en bewegen
Senioren met een brede maatschappelijke en culturele belangstelling voelen zich thuis bij Warande. U ontmoet gelijkgestemde mensen. Er is veel aandacht voor cultuur, ontspanning en beweging: fitness, concerten, diners, workshops, museumbezoek, winkelen, een mediatheek, kapsalon, beautysalon, bubbelbad, open ateliers en discussiegroepen.

Wilt u meer weten of zien? U bent van harte welkom om in onze vestigingen te komen kijken welke zorg-, (dag)verzorgings- verpleeg-, behandel- en huurmogelijkheden Warande u kan bieden.

Het overzicht van de vestigingen van Warande vindt u links van deze tekst.

Meer informatie

Neem voor vragen over zorg en dienstverlening contact op met Warande Adviescentrum voor Cliënten T 030  693 80 58,
of mail.
Bereikbaar op werkdagen 08.00 - 17.00 uur.

Kamer van Koophandel nummer Warande 41180032

05-12-2017
Maja Sanders legt functie neer als voorzitter Raad van Toezicht >
'Actief blijven is belangrijk voor mij'