Pedicure

Hulp bij voetverzorging.

Pedicure is een zorgsoort die erg belangrijk kan zijn voor mensen met reumatoïde artritis en/of diabetes. Deze groep heeft namelijk een verhoogde kans op voetklachten. De pedicure kan dan helpen bij de behandeling van de klachten en bij het onderzoek van de voeten. Uiteraard kan de pedicure ook nuttig zijn voor mensen die wel voetklachten hebben, maar niet lijden aan diabetes of reuma.

Meer weten over

Wij kunnen u helpen wanneer u problemen heeft met uw voeten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Nagels knippen
  • Eelt verwijderen
  • Likdoorns behandelen
  • Ingroeiende nagels
  • Adviezen over schoenen

Wij bespreken samen met u de klachten tijdens het eerste gesprek. Aan de hand hiervan stellen wij een persoonlijk advies op en een behandelplan. Wij werken altijd op afspraak.

Als u nog zelfstandig woont en geen indicatie heeft vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), dan bent u van harte welkom. U heeft dan een verwijzing nodig van uw (huis)arts of de specialist van het ziekenhuis. Met een verwijzing vergoedt de zorgverzekeraar de behandeling van de pedicure. U kunt bij uw zorgverzekeraar de hoogte van uw vergoeding nagaan.

Bij bewoners van Warande met een indicatie voor langdurige zorg (Wlz) is pedicure onderdeel van de zorg en behandeling die zij krijgen. Wij berekenen hiervoor dus geen extra kosten.

De behandeling vindt plaats in één van de woonlocaties in Houten en Zeist van Warande. U kunt contact met ons opnemen om te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn.

Voor meer informatie over onze dienstverlening of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het Warande adviescentrum.

De medewerkers van het Warande adviescentrum zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 – 17.00 uur via
T 030 – 693 80 58 of via
M zorgadvies@warandeweb.nl

Meer informatie

Warande adviescentrum werkdagen tussen 08.30 – 17.00 uur.

030 – 693 80 58