Thuiszorg

Hollandsspoor 1, 3994 VT Houten

Als uw gezondheid wat minder wordt, maar u wilt toch thuis blijven wonen dan is thuiszorg een oplossing. Warande biedt in Houten rondom de wijk De Sporen waar Warande De Loericker Stee is gevestigd thuiszorg/wijkzorg.

Met thuiszorg/wijkzorg krijgt u thuis de verzorging of de verpleging die u nodig heeft om zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Meer weten over

Thuiszorg/wijkverpleging is er voor mensen die thuis behoefte hebben aan verzorging of verpleging. Dit kan tijdelijk of langdurig zijn, op het moment dat deze nodig is, of zeven dagen in de week.

  • Persoonlijke verzorging
    Als u hulp nodig heeft bij bijvoorbeeld douchen, aankleden, scheren, tandenpoetsen, een prothese aanbrengen, verliggen in bed, bewegingen oefenen of vervoer per rolstoel, dan kunnen wij u hierbij helpen.
  • Verpleging
    Als u hulp nodig heeft bij bijvoorbeeld medicijninname, zuurstofbehandeling, een injectie, een infuus of katheter aanbrengen, wondverzorging, controles op lichamelijke conditie, voorlichting, advies over hulpmiddelen of palliatieve zorg, dan kunnen wij u hierbij helpen.
  • Persoonlijke verzorging en verpleging
    De wijkverpleegkundige stelt aan de hand van de informatie uit het intakegesprek een indicatie. Met deze indicatie, wordt de zorg betaald vanuit de Zorgverzekeringwet. Dit betekent dat uw zorgverzekeraar de zorg vergoedt vanuit de basisverzekering. U betaalt voor deze zorg geen eigen bijdrage. Houdt u wel rekening met uw eigen risico.

Voor meer informatie over thuiszorg kunt u contact opnemen met Miranda Padding, wijkzorg Netwerkondersteuner.

Miranda is bereikbaar op werkdagen via
T 030 – 636 31 00 of  06 – 570 89 735
m.padding@warandeweb.nl

Heeft u
nog vragen?