Gezond blijven

Gezond blijven

(Chronische) lichamelijke klachten, behoefte aan intensieve verpleging of revalideren na een ziekenhuisopname? In Warande Verpleeghotel Bovenwegen krijgt u 24 uur per dag hoogwaardige, professionele zorg. Lees daar meer over links op deze pagina onder zorg en behandeling.

Zorg
Bovenwegen is een verpleeghotel voor mensen die in verband met hun gezondheid niet meer zelfstandig kunnen wonen. Ons zorgteam is 7 dagen per week, 24 uur per dag aanwezig. Uw familie en naasten nodigen wij van harte uit om te helpen bij de verzorging en de begeleiding.

Behandeling
Bij Warande staat altijd een team van ongeveer 40 deskundigen klaar om u te helpen wanneer dat nodig is. Of het nu gaat om voeding, uw geestelijk welbevinden, bewegen of spraak. 

Het behandelteam is gespecialiseerd in alle zaken die komen kijken bij het ouder worden. Klik hier voor meer informatie over de deskundigen.

Revalideren
In samenwerking met het Diakonessenhuis bieden wij gespecialiseerde revalidatie na een ziekenhuisopname. Revalidatie maakt het u mogelijk weer naar uw eigen woonsituatie terug te keren.

Indicatie
Voor een verblijf in Verpleeghotel Bovenwegen heeft u een CIZ-indicatie Zorgprofiel  VV 6 of VV 8 nodig.
Voor de zogenoemde 'geriatrische revalidatiezorg' geeft de specialist ouderengeneeskunde de zorgindicatie af.

Contact

 

Meer informatie

Voor vragen over zorg- en dienstverlening
Warande Adviescentrum voor Cliënten
T 030  693 80 58, of e-mail
 
Warande Verpleeghotel Bovenwegen
Heideweg 2
3708 AT  ZEIST
T 030  692 85 11