Valckenhof

Valckenhof

Stichting Valckenhof te Zeist beheert 23 huurwoningen in Zeist. De woningen zijn bestemd voor mensen met een binding met De Christengemeenschap en/of antroposofie. De woningen zijn gesitueerd in een rustige wijk van Zeist aan de Burgemeester Korthals Alteslaan, op de oneven nummers 1 t/m 45. Het terrein is ruim 61 are groot. Valckenhof is een aantrekkelijke en prettige woonplek nabij Huize Valckenbosch, de Rafaelkerk van De Christengemeenschap en de Dieptetuin, in de wijk Valckenbosch in Zeist.

De woningen Valckenhof zijn gebouwd in 1984.

Voorzieningen
De bewoners van het woonproject kunnen betaald gebruik maken van diensten van het verzorgingshuis Huize Valckenbosch, zoals de maaltijdvoorziening, deelname aan culturele activiteiten en studiebijeenkomsten, gebruik van de bibliotheek, vieren van de jaarfeesten en deelname aan religieuze vieringen.

De huurders ontvangen de 'Wenken en regels' waarin het één en ander is uitgelegd over het reilen en zeilen van Valckenhof.

 Informatie wachtlijst voor Woonoord Kraaijbeek en Valckenhof
Zodra er een woning beschikbaar komt, worden per woning de eerste drie wachtenden van de wachtlijst uitgenodigd. Degene die het langst ingeschreven staat is nummer 1 enzovoorts. Indien u een voorkeurskeuze heeft opgegeven (bijvoorbeeld begane grond) dan wordt u alleen benaderd als deze keuze vrijkomt. Interne verhuizingen hebben voorrang op de wachtlijst, uitgezonderd van de 3-kamerappartementen. Indien u twee keer een woning afwijst, dan komt u onderaan de wachtlijst te staan.
Landelijk is er een tekort aan sociale huurwoningen, daardoor kan de toewijzing langer duren dan 1 jaar.

Contact

 

Meer informatie

Voor informatie over de woningen, klik hier

 

Voor vragen over zorg- en dienstverlening
Warande Adviescentrum voor Cliënten
T 030  693 80 58, of e-mail
 

Warande Valckenhof
T 0343 516 349