Ontspanning & welzijn

Ontspanning & welzijn
Ontspannen en u goed voelen

Er is een lobby waar u anderen kunt ontmoeten en waar kranten en kunstboeken staan om te lezen. Op de tweede etage is een fitnessgelegenheid waar u kunt fietsen op onder andere een hometrainer met fietsroutes op een beeldscherm en op de derde etage is er een biljarttafel.

Warande Wooncentrum In de Dennen biedt een activiteitenprogramma met onder andere twee eetgroepen (dinsdag- en donderdagavond), sportieve activiteiten, een gespreksgroep, spelletjesmiddag, handwerkclub, geheugenfitness, zang en muziek, luisteren in je leunstoel en een herensociëteit.

Dagelijks is er een eetgroep met begeleiding van een gastvrouw. Er zijn ook veel voorzieningen in Warande Wooncentrum Heerewegen en Warande Verpleeghotel Bovenwegen waar u, als bewoner van In de Dennen, gebruik van kunt maken, om de doelstelling 'aangenaam actief' te verwezenlijken.

Het woonpark waarop In de Dennen ligt, biedt veel mogelijkheden om te wandelen in het omliggende bos met voldoende zitgelegenheid om tussendoor van de mooie omgeving te genieten.

Contact

 

Meer informatie

Voor vragen over zorg- en dienstverlening
Warande Adviescentrum voor Cliënten
T 030  693 80 58, of e-mail

Adres
Warande Wooncentrum In de Dennen
Arnhemse Bovenweg 20-78
3708 AE Zeist
T 030  693 80 29