Gezond blijven

Gezond blijven

Bij lichamelijke klachten
De appartementen die speciaal geschikt zijn gemaakt voor mensen met lichamelijke klachten vindt u op de eerste etage. De etage heeft een activiteitenruimte en een ontmoetingsruimte waar u medebewoners kunt treffen, samen koffie of thee kunt gebruiken en een goed gesprek kunt voeren.
Naast de dagelijkse verzorging biedt De Loericker Stee u verpleging, in samenwerking met Warande Behandelcentrum en de specialist ouderengeneeskunde. Lees daar meer over links op deze pagina onder zorg en behandeling.

Bij psychische klachten
Mensen met ernstige geheugenproblematiek hebben behoefte aan een vertrouwde en veilige woon- en leefomgeving. Die vindt u op de tweede etage van De Loericker Stee. De bewoners ontvangen verzorging en verpleging en waar gewenst intensieve begeleiding bij de invulling van hun dagprogramma.

Voor de begeleiding wordt aansluiting gezocht bij uw persoonlijkheid en behoefte. De ontmoetingsruimten zijn ingericht volgens herkenbare levensthema's als muziek, natuur en huishouden. Er zijn iedere dag bij de thematiek aansluitende activiteiten waar u deel aan kunt nemen. In de ontmoetingsruimte geniet u ook de dagelijkse maaltijd.

Contact

 

Meer informatie

Voor vragen over zorg- en dienstverlening
Warande Adviescentrum voor Cliënten
T 030  693 80 58, of e-mail

Warande Wooncentrum De Loericker Stee
Hollandsspoor 1
3994 VT  Houten
T 030  636 31 00