Ontspanning & welzijn

Ontspanning & welzijn
Ontspannen en u goed voelen

Samen een lekkere kop koffie drinken, gezamenlijk bewegen en genieten van muziekuitvoeringen; allemaal onderdelen van een fijn en ontspannen leven. Dat is wat wij u op De Loericker Stee bieden.

Activiteiten: inspannen en ontspannen
Als bewoner van de eerste etage kunt u gebruikmaken van de gezamenlijke ontmoetingsruimte. Daar drinkt u koffie en thee en is er alle ruimte voor een goed gesprek. Op deze etage is ook een activiteitenruimte gesitueerd. Hier bieden wij u gelegenheid voor in- en ontspanning, zoals zitgym en handwerk. Aan een deel van deze activiteiten nemen ook omwonenden deel.

Voor onze bewoners met psychische klachten hebben wij verschillende ruimtes ingericht aan de hand van herkenbare thema's als natuur en huishouden. Elke ochtend en middag vindt er een activiteit plaats, passend bij het thema van de ruimte. U krijgt activiteiten aangeboden die bij uw persoonlijkheid en interesse aansluiten.

Culturele evenementen
De Loericker Stee heeft een gevarieerd aanbod aan maandelijkse culturele evenementen, dat wij samenstellen op basis van uw wensen: van concerten en diners tot workshops, van museumbezoek en winkelen tot gezamenlijk bewegen. Een deel van deze evenementen staat ook open voor omwonenden. Voor sommige activiteiten betaalt u een eigen bijdrage.

Services
In het Grand Café kunt u als bewoner samen met gasten en medewerkers tegen geringe kosten dagelijks genieten van koffie of thee, lunches en diners. Ook kunt u er een goed glas wijn drinken. Aan weerszijden van het Grand Café vindt u terrassen, waar het vanaf het voorjaar goed vertoeven is.

Naast het Grand Café zijn er diverse services waar u en cliënten die zelfstandig wonen gebruik van kunnen maken, zoals de maaltijdservice en de wasvoorziening. Medewerkers van de receptie beantwoorden graag uw vragen.
 

Contact

 

Meer informatie

Voor vragen over zorg- en dienstverlening
Warande Adviescentrum voor Cliënten
T 030  693 80 58, of e-mail

Warande Wooncentrum De Loericker Stee
Hollandsspoor 1
3994 VT  Houten
T 030  636 31 00