Plezierig wonen

Plezierig wonen
Plezierig wonen in en nabij De Loericker Stee

Wonen in het wooncentrum
Om het wonen zo aangenaam mogelijk te maken, heeft u de beschikking over een ruim, eigen appartement van 50m2. Dit appartement is voorzien van een aparte slaapkamer, kitchenette, ruime badkamer en een Frans balkon. Uw voordeur komt uit op de gang van het wooncentrum: u woont veilig en de voorzieningen van het wooncentrum zijn eenvoudig bereikbaar.

Wonen in de omgeving
In de omgeving van Warande Wooncentrum De Loericker Stee kunt u zelfstandig wonen met zorg. De woningen liggen in nabijheid van het wooncentrum, waardoor u naar behoefte gebruik kunt maken van de zorg-, welzijns- en servicearrangementen die het wooncentrum biedt.

Zelfstandig wonen in Loerick III
Het moderne en aantrekkelijke appartementencomplex Loerick III bestaat uit 50 appartementen. Er zijn 2-, 3- en 4-kamerappartementen met een woonoppervlakte van 70 tot 100m2. Loerick III is een afgesloten complex met twee entrees voorzien van liften.

Seniorenwoningen in De Sporen
De Loericker Stee beheert als partner van woningbouwcorporatie Viveste de wachtlijst voor de zelfstandige seniorenwoningen in de wijk De Sporen. Het zijn allemaal 2-kamerwoningen in de sociale huursector. Wanneer u geïnteresseerd bent in wonen in deze wijk kunt u daarover contact opnemen met het wooncentrum.

Comfort en luxe: De Gordel van Smaragd
Het comfortabele en luxueuze wooncomplex De Gordel van Smaragd bestaat uit drie woonlagen met huur- en koopwoningen. Deze woningen worden door Macaza verhuurd. Als bewoner van De Gordel van Smaragd kunt u gebruik maken van de verschillende zorg-, welzijns- en servicearrangementen die De Loericker Stee biedt.
 

Contact

 

Meer informatie

Voor vragen over zorg- en dienstverlening
Warande Adviescentrum voor Cliënten
T 030  693 80 58, of e-mail

Warande Wooncentrum De Loericker Stee
Hollandsspoor 1
3994 VT  Houten
T 030  636 31 00