Gezond blijven

Gezond blijven

In Schutsmantel heeft u de zekerheid van goede zorg in de nabijheid. Samen met de Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV'er) van uw zorgteam stelt u de invulling van de zorg vast en legt u dat vast in uw cliëntdossier.
Naast de normale zorgafspraken is het mogelijk om (tegen betaling) aanvullende zorg of diensten af te nemen van Warande. Deze zorg is aanvullend op de zorg vanuit de indicatie en leggen wij vast in uw dossier.

De ondersteuning van Schutsmantel kunt u combineren met wonen in uw eigen huis. Er zijn mogelijkheden voor tijdelijk verblijf en Sociëteit De Bosrank biedt dagbesteding. Schutsmantel beschikt over nachtopvang, als uw partner (tijdelijk) niet 's nachts voor u kan zorgen. Bijvoorbeeld omdat hij of zij ziek is. U blijft dus wel thuis wonen, maar bent dan één of meer nachten welkom in ons wooncentrum.

Indicatie
Voor een verblijf in Wooncentrum Schutsmantel, of om zorg aan huis te ontvangen, heeft u een CIZ-indicatie nodig. Toewijzing van de zorg gaat via de AWBZ, of de WMO. Wij helpen u graag bij de aanvraag van de indicatie.

Contact

 

Meer informatie

Voor vragen over zorg- en dienstverlening
Warande Adviescentrum voor Cliënten
T 030  693 80 58, of e-mail

Adres
Warande Wooncentrum Schutsmantel
Gregoriuslaan 35
3723 KS  Bilthoven
T 030  228 69 11