Wooncentrum In de Dennen

Wooncentrum In de Dennen

Warande wooncentrum In de Dennen is een woon- en zorgcentrum met volwaardige tweekamerwoningen. Het woon- en zorgcentrum biedt unieke woonmogelijkheden  voor mensen die vanwege lichamelijke beperkingen aangewezen zijn op 24-uurs zorg. Ook behandeling is mogelijk en zo komt het zorgaanbod overeen met het niveau van verpleeghuiszorg.
Wat leeftijden betreft is er niet echt een ondergrens. Er wonen overwegend oudere mensen, maar ook jongere mensen met een zorgbehoefte kunnen hier op een goede manier wonen.
In de Dennen heeft een gastvrije en stijlvolle entree met een ontmoetingsruimte en een heerlijk zonnig terras aan de zuidkant van het gebouw.

Wat ZZP-indicaties betreft hebben we het vooral over ZZP 6 (met de specialist ouderengeneeskunde als hoofdbehandelaar).

Cultuur en beweging
In de Dennen biedt volop mogelijkheden voor een goed gesprek met medebewoners en met medewerkers. De bewoners hebben een brede maatschappelijke en culturele belangstelling en delen dat graag met elkaar. Er is ook veel aandacht voor beweging en activiteit. In de omgeving van In de Dennen kunt u heerlijk wandelen en van de prachtige natuur genieten.

Alles vlakbij 
De ligging van In de Dennen is rustig, met het winkelcentrum Kerckebosch voor de dagelijkse boodschappen op loopafstand (ca. 700 meter). Het centrum van Zeist is vanuit In de Dennen prima bereikbaar. Het station Driebergen-Zeist is ook vlakbij. Er is een bushalte voor de deur.

Maak links een keuze voor meer informatie over plezierig wonen, gezond blijven en ontspanning en welzijn binnen Wooncentrum In de Dennen.

Contact

 

Meer informatie

Voor vragen over zorg- en dienstverlening
Warande Adviescentrum voor Cliënten
T 030  693 80 58, of e-mail

Adres
Warande Wooncentrum In de Dennen
Arnhemse Bovenweg 20-78
3708 AE Zeist
T 030  693 80 29