Fysiotherapie

Fysiotherapie
Hulp bij lichamelijke klachten

Een lichamelijke klacht of beperking hoeft een prettig leven niet in de weg te staan. De fysiotherapeuten van Warande zijn gespecialiseerd in de zorg voor (kwetsbare) ouderen. Zij helpen u de gevolgen van een beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson, een nieuwe knie of een gebroken heup zoveel mogelijk te beperken.

De fysiotherapeuten van Warande zijn gespecialiseerd in de zorg voor ouderen en chronisch zieken. Wij zijn bij uitstek bekend met de problemen in houding en beweging die samenhangen met het ouder worden. Wij beschikken over de specialisaties Master Chronisch Zieken en Master Geriatrie. In ons behandelcentrum werken wij nauw samen met andere professionals zoals ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en zijn aangesloten bij ParkinsonNet, orthopedisch schoenmaker, orthopedisch instrumentmaker en een leverancier voor hulpmiddelen.

Wanneer kunnen wij iets voor u betekenen?
Wij kunnen u helpen bij klachten bij het bewegen. U kunt denken aan:

  • Revalidatie na een operatie (zoals een knie-, heup- of rugoperatie)
  • Revalidatie na een hersenbloeding of herseninfarct
  • Revalidatie na een ziekenhuisopname
  • Gewrichtsproblematiek
  • Oefentherapie bij longproblemen
  • Oefentherapie bij Parkinson
  • Conditieverbetering
  • Ontspanningstherapie

De fysiotherapeut bekijkt samen met u of een individuele behandeling of oefenen in een groep het beste is. Daarnaast bieden wij op diverse locaties seniorenfitness aan.

Hoe werkt een fysiotherapeut van Warande?
Wij starten met een intake. Naar aanleiding van uw hulpvraag stellen wij samen met u doelen op voor uw behandeling. Die komen in uw behandelplan te staan. Een intake en het eerste onderzoek duurt ongeveer een half uur. Na afloop van de behandeling maken wij een kort verslag voor de verwijzer, uiteraard, alleen met uw toestemming.
De fysiotherapeuten werken uitsluitend op verwijzing of consultatie van uw huisarts, specialist ouderengeneeskunde of specialist in het ziekenhuis.

Contact

 

Meer informatie

Voor een afspraak of meer informatie kunt u contact opnemen met de fysiotherapeuten van Warande via de e-mail, of u kunt telefonisch contact opnemen op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur met het Warande Adviescentrum voor Cliënten via

T 030 - 693 80 58

'Ik loop beter waardoor ik niet zo snel meer zal vallen'