Logopedie

Logopedie
Hulp bij eet-, drink- en spraakproblemen

Bij Warande werken drie logopedisten die gespecialiseerd zijn in de behandeling van senioren met aandoeningen van het zenuwstelstel. Wij kunnen u helpen met problemen die u ondervindt zoals communiceren. Tevens zijn wij als afasietherapeut werkzaam en aangesloten bij ParkinsonNet. Wij werken in ons behandelcentrum nauw samen met andere specialismen.  

Wanneer kunnen wij iets voor u betekenen? 'werkwijze'

Wij starten met een intake. Wij stellen dan samen met u de doelen op die in het behandelplan komen. Een intake en het eerste onderzoek duurt ongeveer drie kwartier. Daarna start de behandeling.

Wij kunnen bij u thuis therapie geven en/of u komt op één van onze locaties langs voor behandeling. Na afloop van de behandeling maken wij een kort verslag voor de verwijzer, (uiteraard alleen met uw toestemming.)

Wat zijn de kosten?

Vergoeding voor behandelingen bij een logopedist vallen onder de basisverzekering. Uw rekening zal direct verzonden worden aan uw zorgverzekeraar. De meeste zorgverzekeraars vergoeden ons de behandelingen rechtstreeks. Houdt u wel rekening met de wettelijk verplichte eigen bijdrage.

De zorgverzekeraar vergoedt te laat afgezegde of niet nagekomen afspraken niet. Mocht dat gebeuren dan moeten wij die bij u in rekening brengen.

Contact

 

Meer informatie

Voor een afspraak of meer informatie kunt u contact opnemen met de logopedisten van Warande via de e-mail, of u kunt telefonisch contact opnemen op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur met het Warande Adviescentrum voor Cliënten via
T 030 - 693 80 58