Logeren

Logeren
Geplande en ongeplande nachtzorg

Tegenwoordig is bij verschillende verzorgings- en verpleeghuizen nachtopvang mogelijk. Dit betekent dat iemand thuis blijft wonen, maar één of meer nachten tijdelijk in een wooncentrum doorbrengt. Dit kan een uitkomst zijn als u `s nachts niet voor uw naaste kunt zorgen. Nachtopvang is meestal voor één nacht, maar kan ook een aantal nachten achtereen.

Voor de partner/mantelzorger kan deze vorm van zorg een ontlasting betekenen. De partner/mantelzorger kan eens een paar nachten ongestoord doorslapen, terwijl de ander in goede handen is. Zo houdt men de zorg thuis langer vol. Ook kan het voorkomen dat de mantelzorger ziek is en er direct nacht- en dagopvang nodig is.

Warande Wooncentrum Schutsmantel heeft een slaapkamer voor ongeplande nachtzorg. Deze is vaak beschikbaar en combineerbaar met verblijf in onze Sociëteit de Bosrank, of in het wooncentrum. Dit is ook zeer geschikt voor ouderen met dementie. Ook een incidentele geplande overnachting is mogelijk.

Contact

 

Meer informatie

Voor meer informatie over deze service kunt u contact opnemen met Warande Wooncentrum Schutsmantel en vragen naar de verzorging T 030  228 6911.