Revalideren

Revalideren

De introductiefilm van Warande Revalidatie kunt u onderaan deze pagina vinden.

Door een ziekenhuisopname kunt u niet direct terug naar uw eigen woonomgeving en wordt er vanuit het ziekenhuis geadviseerd om te revalideren.

Tijdens het revalidatieproces werkt u hard aan uw herstel om weer zo optimaal en zo zelfstandig mogelijk - al dan niet met hulp - te kunnen leven.

De revalidatie vindt plaats in een 'therapeutisch klimaat'. Dit betekent dat een team professionals (zoals verpleegkundigen, fysiotherapeut, ergotherapeut en logopedist) samenwerkt onder verantwoordelijkheid van de specialist ouderengeneeskunde om u te helpen. Zij begeleiden u niet alleen in het herstel van uw lichamelijke klachten, maar steunen u ook om de gevolgen van die klachten een plaats te geven. Een belangrijk uitgangspunt voor ons is om u en uw familie te ondersteunen in het zorg- en ziekteproces. Dit kan gepaard gaan met veranderingen en verdriet voor u en uw naaste familie. De impact van deze veranderingen kunnen groot zijn en zijn van invloed op uw dagelijkse leven en de relatie met uw naasten. Wij vinden het belangrijk om met u te bespreken, wat dit voor u betekent en wat wij kunnen bijdrage om de zorg en begeliding te laten aansluiten op uw wensen en verwachtingen.

Door revalidatie zal uw zelfvertrouwen toenemen en de kwaliteit van uw leven verbeteren. Klik hier voor de folder over Warande Revalidatie.

Contact

 

Meer informatie

Voor vragen over zorg- en dienstverlening
Warande Adviescentrum voor Cliënten
T 030  693 80 58, of e-mail

'Ik heb weer vertrouwen in mijn eigen lichaam'