Sociëteit De Bosrank

Sociëteit De Bosrank

LET OP: De Bosrank is momenteel gesloten tot in ieder geval 6 april!

De introductiefilm van Warande Sociëteiten kunt u onderaan deze pagina vinden.

Warande Sociëteit De Bosrank biedt senioren in de gemeente De Bilt een plek voor activiteiten en behandeling. Aangenaam actief blijven en ontmoeting staan centraal.
De sociëteit richt zich op senioren die thuis wonen met dementie of andere cognitieve problemen, bijvoorbeeld als gevolg van een cva, niet-aangeboren hersenletsel of de ziekte van Parkinson.

Zelfstandig blijven
Het leven met dementie of geheugenproblemen vraagt om aanpassingen, zowel voor uzelf als van de mensen in uw naaste omgeving. Als bezoeker van de sociëteit vindt u een prettige daginvulling. Het afwisselende programma stimuleert u om actief bezig te zijn.

De sociëteit stelt u in staat het huis eens uit te gaan, mensen te ontmoeten en uw liefhebberijen weer op te pakken. Verder biedt de sociëteit hulp en ondersteuning bij dingen die u niet goed meer zelfstandig kunt doen. Door het regelmatig bezoeken van onze sociëteit kunt u langer thuis blijven wonen. Belangrijk is ook dat zorgende familieleden en naasten even tijd voor zichzelf hebben.

U kunt het bezoeken van de sociëteit ook combineren met één of meer overnachtingen in een van de gastenkamers. Er is ook avond- en weekendopvang mogelijk in Warande Wooncentrum Schutsmantel.

Als bezoeker heeft u een eigen contactpersoon die ook de thuissituatie met de familie en andere betrokkenen bespreekt. Deze contactpersoon kan met u meedenken over de zorg thuis en over de toekomst, ook in geval van moeilijke situaties.

Steun voor mantelzorgers
Bent u mantelzorger van een van onze bezoekers, dan bent u van harte welkom in onze sociëteit. U kunt rekenen op aandacht en ondersteuning. U leert hoe u het beste om kunt gaan met uw naaste (vaak partner/vader/moeder) met dementie of andere geheugenproblemen. Zodat er een stabielere leefsituatie ontstaat.

De contactpersoon heeft maandelijks contact met u als mantelzorger, om alles door te spreken over het welzijn van de bezoeker. Om na te gaan of er nog andere behoeften en vragen zijn, en om ervoor te zorgen dat er geen noodsituaties ontstaan.

De deur van onze sociëteit staat altijd open voor informatievragen of om een afspraak te maken voor een proefbezoek.

Openingstijden
U kunt van maandag t/m vrijdag (van 09.00-17.00 uur) terecht bij Sociëteit De Bosrank. Uitgezonderd op nationale feestdagen.

Meer weten?
Wilt u meer lezen over de onze groepen, het dagprogramma, het vervoer van en naar de sociëteit of de professionals en vrijwilligers? Lees dan hier ons beleidsplan/begeleidingsplan.

Contact

 

Meer informatie

Warande Sociëteit De Bosrank
Gregoriuslaan 35a
3723 KS  Bilthoven
T 030  22 99 059,
M 06  391 127 00 of mail
 

Voor vragen over zorg- en dienstverlening
Warande Adviescentrum voor Cliënten
T 030  693 80 58 of mail

Het is geweldig hoeveel leuke mensen ik hier al heb ontmoet