Zorg aan Huis/wijkverpleging/thuiszorg

Zorg aan Huis/wijkverpleging/thuiszorg
Oost west, thuis best

Ook als uw gezondheid wat minder wordt. Met zorg aan huis krijgt u thuis de verzorging of de verpleging die nodig is om zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Voor wie?
Wijkverpleging/thuiszorg is er voor mensen die thuis behoefte hebben aan huishoudelijke hulp, verzorging of verpleging. Dit kan tijdelijk of langdurig zijn, op het moment dat deze nodig is, of zeven dagen in de week. Warande levert wijkverpleging/thuiszorg in de Finspong te Zeist en in Houten rondom de wijk waar Warande Wooncentrum De Loericker Stee is gevestigd.

Wijkverpleging/thuiszorg is zorg die kan bestaan uit

  • Huishoudelijke hulp
  • Persoonlijke verzorging: dit betreft hulp bij bijvoorbeeld douchen, aankleden, scheren, tandenpoetsen, een prothese aanbrengen, verliggen in bed, bewegingen oefenen of vervoer per rolstoel.
  • Verpleging: dit betreft de hulp bij bijvoorbeeld medicijninname, zuurstofbehandeling, een injectie, een infuus of katheter aanbrengen, wondverzorging, controles op lichamelijke conditie, voorlichting, advies over hulpmiddelen, of palliatieve zorg.

 

Klein team, grote betrokkenheid
Ons thuiszorgteam is klein en u kent de mensen al snel bij naam en van gezicht. Wij leveren zeven dagen per week geplande zorg. Overleg met uw mantelzorgers en/of uw huisarts vinden wij vanzelfsprekend.

Kosten
Voor wijkverpleging bent u verzekerd via uw ziektekosten verzekeraar. Indien u thuis verblijft op basis van een indicatie van het CIZ voor langdurige zorg en deze omzet naar zorg aan huis, dan betaalt u wel een eigen bijdrage via het CAK voor wijkverpleging.

Wilt u meer weten?
Neemt u dan voor een oriënterend gesprek contact op met het Warande Adviescentrum voor Cliënten. Op werkdagen kunt u ons tussen 08.00 – 17.00 uur bereiken op 030 – 693 80 58 of via zorgadvies@warandeweb.nl. Wij helpen u dan graag verder.

Contact

 

'Dankzij extra hulp kan ik thuis blijven wonen'