Pedicure

Hulp bij voetverzorging.

Pedicure is een zorgsoort die erg belangrijk kan zijn voor mensen met reumatoïde artritis en/of diabetes. Deze groep heeft namelijk een verhoogde kans op voetklachten. De pedicure kan dan helpen bij de behandeling van de klachten en bij het onderzoek van de voeten. Uiteraard kan de pedicure ook nuttig zijn voor mensen die wel voetklachten hebben, maar niet lijden aan diabetes of reuma.

Meer weten over

Wij kunnen u helpen wanneer u problemen heeft met uw voeten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Nagels knippen
  • Eelt verwijderen
  • Likdoorns behandelen
  • Ingroeiende nagels
  • Adviezen over schoenen

Wij bespreken samen met u de klachten tijdens het eerste gesprek. Aan de hand hiervan stellen wij een persoonlijk advies op en een behandelplan. Wij werken altijd op afspraak.

Als u nog zelfstandig woont en geen indicatie heeft vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), dan bent u van harte welkom. U heeft dan een verwijzing nodig van uw (huis)arts of de specialist van het ziekenhuis. Met een verwijzing vergoedt de zorgverzekeraar de behandeling van de pedicure. U kunt bij uw zorgverzekeraar de hoogte van uw vergoeding nagaan. Houdt u wel rekening met uw eigen risico.

De behandeling vindt plaats in één van de woonlocaties van Warande in Houten of Zeist. U kunt contact met ons opnemen om te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn.

Voor meer informatie over onze dienstverlening of voor het maken van een afspraak neemt u contact op met onze afdeling.

T 030 – 693 80 58
Mail onze pedicures.

Gemaakte afspraken kunnen 24 uur van tevoren afgezegd worden via mail of telefoon. Wij brengen kosten in rekening wanneer de afmelding niet binnen 24 uur bij ons bekend is.

T 030 – 636 31 00
Mail onze pedicures.

Onze pedicures

Gerrie Papavoine
Wendy Brouwers