Welke zorg biedt Warande

Warande biedt ouderen die in Houten en op de Utrechtse Heuvelrug wonen zorg-, woon-, welzijn- en servicearrangementen. Warande heeft veel voorzieningen in huis van tijdelijk verblijf en zorg aan huis tot revalidatie en intensieve verpleging, eventueel geïnspireerd op de antroposofie. Er zijn ook nevenvestigingen voor revalidatie en een hospice.

Woonlocaties

Als wonen thuis niet meer gaat, kunt u wonen in één van de zeven woonlocaties van Warande in Bilthoven, Houten en Zeist.

Revalideren

Als u moet revalideren na een ziekenhuisopname kan dit bij Warande. Warande heeft drie locaties voor ‘geriatrische revalidatie’ in Zeist.

Tijdelijk verblijven

Als u een vorm van tijdelijk verblijf nodig heeft, biedt Warande dit. Zoals crisiszorg, tijdelijk verblijf, logeren en verblijf in een hospice.

Behandeling en begeleiding

Of u nu thuis woont, of in een verpleeghuis van Warande onze behandelaren (fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist en andere specialisten) staan klaar voor u.

Huren

Informatie over huren in Driebergen (Kraaijbeek) of in Zeist (Valckenhof).

Diensten als u nog thuis woont

Als u nog thuis woont, heeft Warande een uitgebreid aanbod waar u gebruik van kunt maken. Van thuiszorg tot personenalarmering.

Ziektebeelden

Op deze pagina vindt u een overzicht en uitleg van ziektebeelden waarbij Warande u behandeling, begeleiding en wonen kan bieden.