Welke zorg biedt Warande

Warande biedt ouderen die in Houten en op de Utrechtse Heuvelrug wonen zorg-, woon-, welzijn- en servicearrangementen. Warande heeft veel voorzieningen in huis van tijdelijk verblijf en zorg aan huis tot revalidatie en intensieve verpleging, eventueel geïnspireerd op de antroposofie. Er zijn ook nevenvestigingen voor revalidatie, een dagsociëteit en een hospice.

Woonlocaties

Als wonen thuis niet meer gaat, kunt u wonen in één van de zeven woonlocaties van Warande in Bilthoven, Houten en Zeist.

Onze woonlocaties

Revalideren

Als u moet revalideren na een ziekenhuisopname kan dit bij Warande. Warande heeft drie locaties voor ‘geriatrische revalidatie’ in Zeist.

Lees meer

Tijdelijk verblijven

Als u een vorm van tijdelijk verblijf nodig heeft, biedt Warande dit. Zoals crisiszorg, tijdelijk verblijf, logeren en verblijf in een hospice.

Lees meer

Behandeling en begeleiding – Ook thuis

Als u nog thuis woont, maar op zoek bent naar bijvoorbeeld een fysiotherapeut, een ergotherapeut of een andere specialist. Dan kunt u hier terecht.

Lees meer

Huren

Informatie over huren in Driebergen (Kraaijbeek) of in Zeist (Valckenhof).

Lees meer

Diensten als u nog thuis woont

Als u nog thuis woont, heeft Warande een uitgebreid aanbod waar u gebruik van kunt maken. Van thuiszorg tot personenalarmering.

Lees meer