Revalideren in Zeist

Rembrandt Revalidatie, geriatrische revalidatie
T 030 – 790 03 84, voor kamers 101 tot en met 115
T 030 – 790 03 86, voor kamers 116 tot en met 131

Van Dokkum, observatie en revalidatie
T 030 – 693 80 00

Beide afdelingen vindt u in Warande Bovenwegen, Heideweg 2, 3708 AT  Zeist

Revalideren na een ziekenhuisopname?

Rembrandt revalidatie is gespecialiseerd in het revalideren van ouderen na een ziekenhuisopname. Dit noemen we ‘geriatrische revalidatie’. Hierbij richten wij ons samen met u volledig op een goede terugkeer naar uw eigen woonomgeving. Ons revalidatieteam bestaat uit verschillende disciplines:

  • specialisten ouderengeneeskunde
  • verpleegkundigen
  • verzorgenden
  • fysiotherapeuten
  • ergotherapeuten
  • logopedisten
  • psychologen
  • diëtisten
  • geestelijk verzorgers
  • maatschappelijk werkers

In het revalidatieteam zitten ook specialisten van het behandelcentrum van Warande. Klik hier voor meer informatie over de specialisten van het behandelcentrum.

Wachttijd
Geen tot korte wachttijd voor geriatrische revalidatiezorg.

Bezoektijden bij Rembrandt revalidatie
U bent welkom op de afdeling tussen 15.00 – 17.00 uur en tussen 19.00 – 21.00 uur. In de weekenden en op feestdagen bent u ook welkom tussen 10.00 – 12.00 uur.

Wilt u tussendoor iets vragen? Dan kunt u ook bellen van10.30 – 12.00 uur en 13.30 – 15.00 uur.

Meer weten over

Alles in uw behandeling is erop gericht dat u zo snel mogelijk weer terug kan naar uw eigen woonomgeving. Eventueel met hulp of behandeling thuis. Revalidatie is een proces waarin u hard werkt om weer optimaal en zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven. Samenwerken levert bij revalidatie de mooiste of beste resultaten op. Onze professionals zijn deskundig in hun vakgebied en u kent uw eigen lichaam, uw gezondheid en uw leven het beste.

De medisch specialist van het ziekenhuis, de specialist ouderengeneeskunde van Warande of een revalidatiearts beoordelen of u in aanmerking komt voor ‘geriatrische revalidatie’.

Revalidatie wordt vergoed vanuit uw zorgverzekering. Er geldt een eigen risico. Het wettelijk verplicht eigen risico voor 2023 is vastgesteld op € 385,00. Het kan zijn dat u een hoger vrijwillig eigen risico heeft genomen. U kunt dit navragen bij uw zorgverzekeraar. De eerste zorgkosten betaalt u uit het bedrag van uw eigen risico. De rest van de zorgkosten krijgt u vergoed.

U kunt bij Warande revalideren in Bovenwegen in Zeist (afdeling Rembrandt Revalidatie en afdeling Van Dokkum). Klik hier voor meer informatie over Warande Bovenwegen.

Hier vindt u de laatste versies van de folders voor revalidatie. Let op de onderstaande folders zijn PDF-documenten en openen in een nieuw venster.
Folder Van Dokkum februari 2023
Folder Rembrandt Revalidatie, april 2024

Meer informatie

Warande adviescentrum werkdagen tussen 08.30 – 17.00 uur.

Heeft u
nog vragen?