Revalideren

Warande Revalidatie
(Diakonessenhuis Zeist, Jagersingel 1, 3707 HL  Zeist)
T 088 – 250 98 50

Warande Van Dokkum, observatie en revalidatie
(Warande Bovenwegen, Heideweg 2, 3708 AT  Zeist)
T 030 – 693 80 00

Revalideren na een ziekenhuisopname? Dat kan bij Warande Revalidatie

Warande Revalidatie is gespecialiseerd in het revalideren van ouderen na een ziekenhuisopname. Dit noemen we ‘geriatrische revalidatie’. Hierbij richten wij ons samen met u volledig op een goede terugkeer naar uw eigen woonomgeving. Ons revalidatieteam bestaat uit verschillende disciplines:

  • specialisten ouderengeneeskunde
  • verpleegkundigen
  • verzorgenden
  • fysiotherapeuten
  • ergotherapeuten
  • logopedisten
  • psychologen
  • diëtisten
  • geestelijk verzorgers
  • maatschappelijk werkers

In het revalidatieteam zitten ook specialisten van het behandelcentrum van Warande. Klik hier voor meer informatie over de specialisten van het behandelcentrum.

Wachttijd
Geen tot korte wachttijd voor geriatrische revalidatiezorg.

Bezoektijden bij Warande Revalidatie (Diakonessenhuis in Zeist)
Bezoek bij cliënten van Warande Revalidatie is elke dag mogelijk van 15.00-17.00 uur en 19.00-21.00 uur. In het weekend en op feestdagen is bezoek ook welkom van 10.00 tot 12.00 uur.

Meer weten over

Alles in uw behandeling is erop gericht dat u zo snel mogelijk weer terug kan naar uw eigen woonomgeving. Eventueel met hulp of behandeling thuis. Revalidatie is een proces waarin u hard werkt om weer optimaal en zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven. Samenwerken levert bij revalidatie de mooiste of beste resultaten op. Onze professionals zijn deskundig in hun vakgebied en u kent uw eigen lichaam, uw gezondheid en uw leven het beste.

De medisch specialist van het ziekenhuis, de specialist ouderengeneeskunde van Warande of een revalidatiearts beoordelen of u in aanmerking komt voor ‘geriatrische revalidatie’.

Revalidatie wordt vergoed vanuit uw zorgverzekering. Er geldt een eigen risico. Het wettelijk verplicht eigen risico voor 2023 is vastgesteld op € 385,00. Het kan zijn dat u een hoger vrijwillig eigen risico heeft genomen. U kunt dit navragen bij uw zorgverzekeraar. De eerste zorgkosten betaalt u uit het bedrag van uw eigen risico. De rest van de zorgkosten krijgt u vergoed.

U kunt bij Warande revalideren in het Diakonessenhuis in Zeist (afdeling Warande Revalidatie) en in Bovenwegen in Zeist (afdeling Van Dokkum). Klik hier voor meer informatie over Warande Bovenwegen.

Hier vindt u de laatste versies van de folders voor revalidatie. Let op de onderstaande folders zijn PDF-documenten en openen in een nieuw venster.
Folder Van Dokkum februari 2023

Meer informatie

Warande adviescentrum werkdagen tussen 08.30 – 17.00 uur.

Heeft u
nog vragen?