Samen doen

Uw naaste verhuist binnenkort naar een huis van Warande, een gebeurtenis met veranderingen en aanpassingen. U heeft samen deze keuze gemaakt, misschien wel na een intensieve periode van zorgen. U bent een belangrijk persoon in het leven van uw naaste. Daarom maken wij graag kennis met u.

Thuisgevoel
Bij Warande zorgen we voor een ontspannen, sfeervolle leefomgeving met goede en professionele zorg. En daar hebben wij u bij nodig. Uw aanwezigheid in huis brengt de vertrouwdheid die medewerkers en vrijwilligers (nog) niet kunnen bieden, hoe hard zij hun best ook doen. Met uw kennis en ervaring leren medewerkers uw naaste, de bewoner, beter kennen. Zo zorgen wij met elkaar voor een gevoel van thuis.

Ondersteuning
Wij zijn 24 uur per dag aanwezig voor de zorg en veiligheid van uw naaste. Dit betekent ook dat wij voor een aantal taken een beroep doen op u. Misschien zijn er zorgtaken die u graag blijft doen, bijvoorbeeld samen eten, helpen bij het douchen of naar bed brengen. Ook bij activiteiten overdag of ’s avonds is uw aanwezigheid en ondersteuning van grote waarde. Of misschien maakt u liever een wandeling, of helpt u mee met de maaltijden. Uiteraard kunt u dan ook mee-eten. Wij horen graag van u wat u fijn vindt of gewend bent om te doen. En of u dat wilt blijven doen.

Folder
De bovenstaande tekst vindt u ook in onze folder ‘samen doen’ terug als inleiding. In de folder staan verder voorbeelden van wat u kunt (blijven) doen voor uw naaste. Daarnaast is er ook een kleine folder ‘samen koken’, hier staan vegetarische recepten in die makkelijk te bereiden zijn samen met uw naaste.
Folder samen doen versie januari 2024 (Let op deze folder opent in een nieuw venster in PDF.)
Kookboekje Samen koken (Let op deze folder opent in een nieuw venster in PDF.)

Heeft u
nog vragen?