In de Dennen in Zeist

Arnhemse Bovenweg 20-78
3708 AE  Zeist
T 030 – 693 80 00

Snelle verhuizing mogelijk
(wachttijd 3 maanden)

Warande In de Dennen
In de Dennen is een volledig gemoderniseerd appartementengebouw midden in de groene omgeving van Buitenplaats Heerewegen. De appartementen zijn bestemd voor verzorging en verpleging. U woont bij In de Dennen zelfstandig met de zekerheid van direct beschikbare zorg als het nodig is, dag en nacht. U kunt gebruik maken van voorzieningen in Bovenwegen en Heerewegen. Zoals restaurants, de kapsalon, de schoonheidsspecialist en culturele activiteiten.
In de Dennen biedt u de volgende mogelijkheden: wonen met zorg (langdurig verblijf) en tijdelijk verblijf (klik hier voor meer informatie over tijdelijk verblijf).

Wachttijd
3 maanden voor ZP 6 somatiek

Zorgprofielen (zorgzwaartepakketten)
ZP 6 somatiek

Klik hier voor meer informatie over zorgprofielen.

Wonen met uw partner
Wij hebben enkele appartementen beschikbaar waar u samen kunt wonen. Overleg hierover gaat altijd via de medewerkers van het Warande adviescentrum.

Winkelcentrum
900 meter

Station (Driebergen-Zeist)
2 kilometer

Wifi
Gratis wifi via beperkt gastennetwerk, betaalde wifi voor uitgebreid bewonersnetwerk om bijvoorbeeld te videobellen

Meer weten over

Bij In de Dennen woont u in een ruim tweekamerappartement. Het zorgteam biedt u de zorg die u nodig heeft zoveel als mogelijk op het moment dat u dit wilt. Naast het zorgteam staat een team deskundigen van het behandelcentrum voor u klaar. Of het nu gaat om eten en drinken, beweging, spraak of hoe u zich voelt. Zij zijn gespecialiseerd in alle zaken die komen kijken bij het ouder worden.

Heerewegen heeft een restaurant met terras op de begane grond. U kunt hier samen met uw gasten, tegen betaling genieten van een hapje, drankje of een warme maaltijd. In Bovenwegen is een gezellige brasserie ‘Brasserie de Hoffelijkheid’, waar u als bewoner van In de Dennen ook van harte welkom bent.

Dagelijks zijn er diverse activiteiten op de afdelingen. U kunt uiteraard ook deelnemen aan centrale activiteiten. Deze activiteiten zijn onder andere gericht op creativiteit, bewegen en muziek. U kunt dan denken aan: schilderen, handwerken, ballonvolleybal en zingen.

Bij In de Dennen woont u in een ruim tweekamerappartement. Dit bestaat uit een woongedeelte met kleine keuken, een aparte slaapkamer en een ruime badkamer. Het appartement heeft vloerbedekking (vinyl) en gordijnen. In de slaapkamer is een elektrisch bedienbaar hoog/laagbed met nachtkastje aanwezig. Er is een aansluiting aanwezig voor televisie en telefonie. In het hele gebouw kunt u gebruik maken van gratis wifi.

Ons zorgteam biedt u de zorg die u nodig heeft zoveel als mogelijk op het moment dat u dit wilt. Zodra u bij ons komt wonen, krijgt u een eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV-er). Bij de EVV-er kunt u terecht met al uw vragen. Ook maakt zij, in overleg met u, afspraken rondom uw zorgvragen. Uw zorgverlening leggen wij vast in een digitaal zorgdossier. Via CarenZorgt kunt u meekijken in uw zorgdossier. Klik hier voor meer informatie over ons digitaal zorgdossier CarenZorgt.

Om uw gezondheid goed in de gaten te houden, staat er een team deskundigen van het behandelcentrum voor u klaar. Het dan bijvoorbeeld om:

  • Diëtist
  • Ergotherapeut
  • Fysiotherapeut

Klik hier voor meer informatie over de deskundigen van het behandelcentrum van Warande.

We organiseren dagelijks diverse activiteiten op de afdelingen. Daarnaast zijn er centrale activiteiten die plaatsvinden in de centrale ruimtes op de begane grond. U kunt denken aan: muziekoptredens, creatieve activiteiten of bingo.

In de Dennen biedt zelf verschillende activiteiten aan. U kunt ook van de activiteiten van Bovenwegen en Heerewegen als deelnemer gebruikmaken.

Daarnaast zijn er binnen en buiten genoeg activiteiten die u zelf of met naasten kunt ondernemen. Op Buitenplaats Heerewegen zijn meerdere wandelroutes. Op de tweede etage hebben we een kleine fitnessruimte met beeldschermfietsen. De fitnessruimte is onbeperkt toegankelijk. Zodra het weer het toelaat, kunt u heerlijk buiten zitten op het terras.

Enkele activiteiten die wekelijks plaatsvinden zijn: geheugengym, handwerken, Tai Chi en schilderen.

De maaltijden bieden wij u dagelijks op een vast tijdstip aan tussen 11.00 en 12.00 uur. Ook kunt u deelnemen aan de gezamenlijke maaltijd tussen de middag of in de avond.

Het is belangrijk dat cliënten tevreden zijn over hun verblijf en behandeling. Daarom horen de medewerkers en de cliëntenraden van de diverse vestigingen van Warande graag de mening van haar cliënten. Elke vestiging van Warande heeft een cliëntenraad (CR). De verschillende CR-en vertegenwoordigen de belangen van de cliënten van de verschillende vestigingen van Warande. De CR heeft overleg met de directeur zorg of manager zorg. De leden van de CR zijn cliënten en familieleden.

De Vrienden van In de Dennen behartigt de belangen van bewoners van In de Dennen. Het draait bij het behartigen van deze belangen om het in gang zetten van activiteiten die bijdragen aan een verbetering van de woon- en leefomstandigheden van alle bewoners, die niet uit de middelen van Stichting Warande, waaronder In de Dennen valt, kunnen worden gefinancierd.

Stichting Vrienden van In de Dennen is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat u giften aan onze Stichting onder bepaalde voorwaarden kunt aftrekken van de belasting. Klik hier voor de website van de Belastingdienst met de informatie over de ANBI.

Als ANBI instelling voldoen wij aan bij ministeriële regeling te stellen voorwaarden:

Naam
Stichting Vrienden van In de Dennen

RSIN nummer
823117820

Contactgegevens
Stichting Vrienden van In de Dennen
Arnhemse Bovenweg 20-78
3708 AH  Zeist
E glenny48@icloud.com 

Bestuurssamenstelling

Glenny van Muyen (voorzitter)
Linda Brouwer (secretaris)
Guus Simon (administrateur)
Mevrouw Borst-de Winter (lid en bewoner)

Beloningsbeleid
Bestuursleden van de stichting Vrienden van In de Dennen ontvangen geen loon of vergoeding voor de werkzaamheden die zij verlenen voor de Stichting Vrienden van In de Dennen. Een vergoeding van gemaakte onkosten, ten behoeve van de stichting, is mogelijk, maar altijd na goedkeuring van het volledige bestuur.

Doelstelling
Stichting Vrienden van In de Dennen heeft tot doel het behartigen van de belangen van bewoners van In de Dennen te Zeist. Een volledig gemoderniseerd appartementengebouw midden in de groene omgeving van Buitenplaats Heerewegen. Bijzonder is de beschikbaarheid van 24-uurs professionele zorg aan huis vanuit onze zorgpost in het gebouw zelf. Het draait bij het behartigen van deze belangen om het in gang zetten van activiteiten die bijdragen aan een verbetering van de woon- en leefomstandigheden van bewoners en die niet uit de middelen van Stichting Warande, waaronder In de Dennen valt, kunnen worden gefinancierd.

Giften
Draagt u, net als wij de bewoners van In de Dennen een warm hart toe? Dan vragen wij uw hulp in de vorm van een jaarlijkse bijdrage of een eenmalige gift. Giften kunt u overmaken op rekeningnummer NL85 INGB 0005662611 t.n.v. Stichting Vrienden van In de Dennen. Wilt u de Stichting Vrienden van In de Dennen in uw testament gedenken met een legaat of een nalatenschap, neem dan contact met ons op per e-mail voor meer informatie.

Bijlagen
(Let op, onderstaande documenten zijn PDF documenten en openen in een nieuw venster.)
Jaarrekening Stichting Vrienden van In de Dennen 2022
Sociaal overzicht Stichting Vrienden van In de Dennen 2022

U vindt hier de folders en brochures over In de Dennen. Let op de documenten staan in PDF en openen in een nieuw venster.

Informatiebrochure In de Dennen Langdurig verblijf januari 2023 (De blanco pagina’s zijn er tussenuit gehaald, daarom verspringt de paginanummering.)
Clientenraad In de Dennen februari 2022

Meer informatie

Warande adviescentrum werkdagen tussen 08.30 – 17.00 uur.

‘‘Mooie en ruime kamers. Met zorgmedewerkers die weten wat ze doen. Vader zit hier op zijn plek.’’

Heeft u
nog vragen?