Woensdag 14 juli vond op Warande Huize Valckenbosch in Zeist een prachtige euritmievoorstelling plaats. De bewoners van verzorgingshuis Huize Valckenbosch zaten zichtbaar te genieten. De voorstelling bestond uit de eindpresentatie van de cursusgroep van het Euritmie Atelier van Juliëtte van Lelieveld www.euritmie-atelier.nl. Onder begeleiding van Brian Lamb (pianist) achter de vleugel lieten de euritmisten de bewoners zien wat ze dit jaar allemaal geleerd hadden. Dat kwam goed over en de sfeer was gemoedelijk en gezellig. De euritmiegroep vond het leuk en bijzonder om te doen en in december komen ze terug werd al gezegd. Als dank kregen de gasteuritmisten allemaal een roos voor hun mooie optreden.

De aanwezige vrijwilligers kregen ook een roos voor hun bijdrage aan deze activiteit. Zij zijn namelijk onmisbaar om dit op deze manier samen te organiseren. Dat geldt overigens voor veel activiteiten die georganiseerd worden in Huize Valckenbosch.

Inwoners uit Zeist en omgeving die ook een keer iets willen doen als vrijwilliger kunnen contact opnemen met Marije Goos of Folkert Kooistra van Warande door te mailen naar f.kooistra@warandeweb.nl of bel 06 18688177.