Wooncentrum De Loericker Stee

Wooncentrum De Loericker Stee

De introductiefilm van Warande Wooncentrum De Loericker Stee kunt u onderaan deze pagina vinden.

De Loericker Stee is een modern wooncentrum in Houten, dichtbij station en winkelcentrum Castellum. Als zelfstandig wonen niet meer mogelijk is als gevolg van lichamelijke problemen, of geheugenproblemen, dan is De Loericker Stee een betrouwbaar en veilig alternatief. Het wooncentrum biedt verpleeghuis zorg bij dementie en lichamelijke problemen. Tijdelijk verblijf ter verlichting van mantelzorgers na een ziekenhuisopname is ook mogelijk.

Comfort en een leefomgeving met maximale bewegingsruimte staan voorop. Professionele én mensgerichte zorg- en dienstverlening in een aangename ambiance maakt wonen in of nabij Warande Wooncentrum De Loericker Stee net als wonen thuis: een eigen woning, met zorg op maat en behoud van eigen regie. Het Grand Café en verschillende ontmoetingsruimten geven de woonomgeving een aangename sfeer en mogelijkheden om uzelf, al dan niet met uw familie/naasten, even terug te kunnen trekken.

Medewerkers van De Loericker Stee leveren zorg- en welzijnarrangementen aan bewoners van de serviceflat Loerick III, aanleunwoningen De Sporen en appartementencomplex De Gordel van Smaragd.

Maak links een keuze voor meer informatie over plezierig wonen, gezond blijven en ontspanning en welzijn binnen Wooncentrum De Loericker Stee.

Contact

 

Meer informatie

Voor vragen over zorg- en dienstverlening
Warande Adviescentrum voor Cliënten
T 030  693 80 58, of e-mail

Warande Wooncentrum De Loericker Stee
Hollandsspoor 1
3994 VT  Houten
T 030  636 31 00

'Ik ben hier heel gelukkig'