Over Warande

Over Warande

Aangenaam actief blijven
Elke dag dragen onze medewerkers en vrijwilligers bij aan een mooi en actief leven voor onze cliënten. Dat is het wezen van Warande. Of het nu gaat om verzorging, samen activiteiten doen, hulp bij dagelijkse zaken, of verpleging. Wij helpen onze cliënten om aangenaam actief te blijven. Op een plezierige manier en passend bij hoe zij dat zelf willen.

Samen met gelijkgestemden
Bij Warande vinden gelijkgestemden elkaar als het gaat om levensstijl en gemeenschappelijke interesses. Een brede culturele belangstelling, aandacht voor natuur en cultuur en een actieve betrokkenheid bij de maatschappij bindt hen.

Uw arrangement op maat
Warande biedt ouderen in Houten en op de Utrechtse Heuvelrug woon-, service- en zorgarrangementen om aangenaam actief te kunnen blijven. Warande verzorgt arrangementen op maat voor mensen die het versterken en behoud van hun vitaliteit belangrijk vinden en die graag op hun eigen manier vormgeven aan het ouder worden. Op het gebied van voorzieningen heeft Warande alles in huis van adviesspreekuur, seniorenfitness en zorg aan huis tot revalidatie en intensieve verpleging in één van onze wooncentra, of het verpleeghotel.

Doe een beroep op onze experts
Warande heeft een multidisciplinair team voor medische, paramedische en psychosociale dienstverlening met ruime expertise op het gebied van ouderenzorg. Het team werkt in de hele regio, zowel in de eigen vestigingen als in particuliere wooncentra, serviceflats en verzorgingshuizen.

Ook voor omwonenden
Als omwonende bent u ook van harte welkom in de restaurants van de diverse vestigingen. U kunt er terecht voor een kopje koffie met gebak, een goed gesprek, de lunch, of een warme maaltijd. Regelmatig vinden er ook recreatieve activiteiten plaats.

Bent u benieuwd naar onze visie op zorg, wonen en welzijn voor ouderen en de missie van Warande? Download hier ons Bestuursverslag 2017.

Warande, ouderen, zorg